diumenge, 6 d’abril de 2014

Fulles en suspensió

Avui tenia ganes de compartir amb tots vosaltres aquesta foto que per mi té una forta càrrega emocional al darrera, no per les vegades que ha obtingut premis, sinó perquè va ser una de les primeres fotos que vaig fer desprès de la segona operació de maluc, el primer dia que vaig sortir de casa amb la nova càmera.
Recordo molt be aquell dia a la Fageda de Milany, estava sol, plovia, feia fred i havia fracassat en l'intent de fotografiar una tardor que ja no hi era, s'havia passat i prou feines quedaven unes poques fulles en algun arbust i va ser quan ja tornava al cotxe quan em vaig parar en un torrent on entrava la boira, una breu inspecció visual va servir per confirmar que no hi havia cap faig amb fulles.
Però el destí em va fer caure una gota d'aigua bastant gran al cap quan ja donava la sessió per perduda i al mirar cap al cel vaig veure el que us mostro a la foto.
Espero que us agradi.

22 comentaris:

 1. Les fotografies de boscos enquadrant en contrapicat cap al cel són força habituals, però recordo quan vaig veure aquesta per primera vegada (potser a la expo del Asferico 2013?) que em va agradar molt. El fet de posar les fulles en primer plà i, evidentment, la boira, l'hi donen un punt de vista totalment diferent.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que si que a Asferico va ser on va veure la "llum" per primera vegada.Normalment no solo mirar gaire cap al cel però per sort aquell dia si ho vaig fer. :-)

   Elimina
 2. Compartixc l'impressió d'Oriol: Les fulles del primer plá i els troncs perdent·se entre la boira cap al cel conformen una imatge evocadora i subtil. Enhorabona, Pere.

  ResponElimina
 3. Fa poc vaig fer una molt semblant a la teva,sabia que no seria original,pero li vaig voler decicar a un company de la feina.
  Les teves imatges tenen sempre un toc de diferència que les fa destacar i es e teu saber fer ,la teva essència.
  Un petó.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que son dos fotos molt diferents Esther, no cal comparar-les, son dos maneres de veure un moment, amb una mica de sort per part meva aquest cop, res més.
   Un petó

   Elimina
 4. M'agrada molt la sensació que em transmet la foto, una barreja entre oníric i pictòric. Quan es produeixen aquests moments en que vas a buscar una foto i de sobte apareix una altra que no havies planificat o pensat abans, és meravellós!

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tant que ho és Xavi i si a més és el primer dia que surts en mesos... imaginat!! ;-)

   Elimina
 5. La boira i els boscos els hem vist però, aquestes fulles suspeses, quasi levitant són el punt diferenciador que la fa especial. Un plaer pels sentits. Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Celebro que t'agradi Eduard, quan la vaig "veure", abans de fer-la ja preveia que podria ser quelcom diferent ;-)
   Una abraçada

   Elimina
 6. Aquesta fotografía es preciosa. El primer pla amb aquestes fulles verdes i el fons enboirat es impresionant. Els dies que tornes amb un regal del cel son els dies que mes m'agraden. Molt ben vista.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó Josep Mª, aquests dies et deixen un bon gust a la boca ;-)
   Gràcies!

   Elimina
 7. Molt maca.
  Em recorda molt una foto recent de l'amiga Esther Bahí.
  Salutacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com li he dit a l'Esther son dos fotos molt diferents Vicenç o al menys així ho veig jo.
   Salutacions

   Elimina
 8. Tampoc es pot dir que aquest anés precisament sobrat de fulles :P

  ResponElimina
 9. Per mi és una magnífica. Potser l'atractiu rau en la senzillesa però sens dubte és molt atractiva. Bravo per aprofitar els recursos a l'avast!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo també crec que prima la senzillesa, pocs elements i ben col·locats és el secret, aquest cop, gràcies a "l'ull de la Natura"
   Gràcies Jcarles!

   Elimina
 10. Jo només entraré per afegir un altre qualificatiu: Hipnòtica.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No se m'hagués acudit mai aquest qualificatiu... ;-)

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...